Om meg

Bilder til nedlasting: (fri bruk i program, brosjyrer o.l.

Kurs og foredrag
Jeg har holdt foredrag om journalistikk, kommunikasjon og intervjuteknikk for et vell av oppdragsgivere som SKUP, Radiodager, Norsk Redaktørforening, Sommerkonferansen i Kristiansand, Svarte Natta i Tromsø, Hauststormen i Bergen, Universitetet i Bodø, Høgskulen i Volda, Styrelederskolen, Helsedirektoratet og andre, som selskapene nevnt over, også internasjonalt og på engelsk.

Under min tid som fagmedarbeider ved IJ holdt jeg holdt jeg kurs (videreutdanning) for VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Bergens Tidende og mange andre redaksjoner, store som små.

Redaksjonelt arbeid
Jeg har bakgrunn som redaksjonell leder og journalist fra NRK (TV, radio og nett), TV Østfold og Sarpsborg Arbeiderblad/TV Østfold. I tillegg har jeg jobbet i mange år som fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk (IJ), Norges nasjonale kompetansesenter for etter- og videreutdanning av journalister.

Jeg har laget flere radiodokumentarer for NRK (her og her) og en TV-serie over to sesonger som heter Tidsvitne. Også de for NRK.

Jeg har vært redaktør for flere dokumentarbøker på Humanist forlag.

Kontakt
Du kommer lettest i kontakt med meg på steffen@fjaervik.no og du kan følge meg på Twitter under @steffenfjaervik. Men det kommer mye rart ut der, kanskje spesielt når Man United spiller kamp eller jeg har lest noe av David Foster Wallace. Eller hørt på noen gamle Smiths-låter. Eventuelt The War on Drugs. Shit, jeg elsker The War on Drugs.

Du kan se mer om kurs og foredrag her.

Logoer for nedlasting

3 thoughts on “Om meg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.