Om meg

Bilder til nedlasting: (fri bruk i artikler, program, brosjyrer o.l.)
Fotograf: Glenn Meling

Telefon: +47 916 37033
Epost: steffen@fjaervik.no

Kurs og foredrag
Jeg har holdt foredrag om journalistikk, kommunikasjon og intervjuteknikk for mange journalister og oppdragsgivere som IJ, SKUP, norske mediekonserner, lokalaviser, Radiodager, Norsk Redaktørforening, Sommerkonferansen i Kristiansand, Svarte Natta i Tromsø, Hauststormen i Bergen, Nord Universitet, Høgskulen i Volda, Styrelederskolen, Helsedirektoratet og andre, også internasjonalt og på engelsk.

Under min tid som fagmedarbeider ved IJ holdt jeg holdt jeg kurs (videreutdanning) for VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Bergens Tidende og mange andre redaksjoner, store som små.

Redaksjonelt arbeid
Jeg har bakgrunn som redaksjonell leder og journalist fra NRK (TV, radio og nett), TV Østfold og Sarpsborg Arbeiderblad. I tillegg har jeg jobbet i mange år som fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk (IJ), Norges nasjonale kompetansesenter for etter- og videreutdanning av journalister.

Jeg har laget flere radiodokumentarer for NRK (her og her) og en TV-serie over to sesonger som heter Tidsvitne. Også de for NRK.

Jeg har vært redaktør for flere dokumentarbøker på Humanist forlag.

Kontakt
Du kommer lettest i kontakt med meg på telefon 916 37033 eller med steffen@fjaervik.no og du kan følge meg på Facebook og abonnere på nyhetsbrevet mitt.

Logoer for nedlasting