Det er ikke så jævla lett å diskutere politisk kommunikasjon på Facebook, gitt…

Ræv: Facebook ønsker å fremme et positivt globalt fellesskap

I dag ble jeg stoppet av Facebook. Jeg hadde skrevet et innlegg om Siv Jensen på min egen Facebook-side, og ønsket å fremme det. Men det ønsket ikke Facebook, for de vil heller “fremme et positivt globalt fellesskap.”

Innlegget handler om Siv Jensen og hennes uttalelse om at man skal “knuse de jævla sosialistene”. Først og fremst tar innlegget for seg hvorfor jeg tror folk reagerer så sterkt på uttalelsen. Jeg tar for meg ord for ord, og gjør altså en slags analyse av kommunikasjonen. Det er slikt jeg driver med. Jeg er kommmunikasjonsrådgiver. Da må man analysere litt fra tid til annen. Men da ble jeg stoppet av Facebook da jeg ville at flere enn altså menigheta skulle lese det.

Jævla pene ord
Jeg hadde fått noen pene ord fra andre om innlegget, noen delte, og takk for det. Så jeg tenkte vel at flere kanskje kunne være interessert. Kanskje andre ville synes jeg var flink til å analysere kommunikasjon, og henvende seg til meg for å få kjøpt råd om sånt. Det er dette jeg lever av, så hvorfor ikke nå flere?

På en sånn side som jeg har på Facebook så kan man da “fremme” innlegget. Det betyr at man betaler en slant til Facebook for å nå ut til flere. OK. 350 kroner var forslaget. Ja ja, kom igjen, tenkte jeg.

Men da skulle du sett, gitt. Facebook nektet å fremme det, og skrev at det ikke var godkjent. Se rød tekst på bildet nedenfor.

Ikke godkjent: Skjermdump fra min egen Facebook-side.

Jeg undersøkte litt videre, og fikk denne forklaringen:

Be om gjennomgang: Både ræver og drit må fjernes før Facebook er fornøyd. Fy f@$#!

Jævla vanskelig å sitere
Altså er det jeg som skal “fjerne alle elementer av banning”. Ikke Siv Jensen. Det er jeg som skal gjøre det.

Det ligger helt i kjernen av poenget av meningen med målet med debatt at man skal kunne sitere. Det er vanskelig å sitere uten å sitere ordrett. I alle fall når det er ordvalg man diskuterer. Jævla vanskelig.

Så jeg får vel be om en sånn jævla gjennomgang av dette, for jeg har selvsagt fått et automatisert jævla avslag, og håper nå at et ekte menneske skal se at dette ordet bør være med i den jævla drøftinga mi.

Så vi får se hvordan det går. Følg med.

Her er forresten hele jævla innlegget mitt: