Ny samarbeidspartner – White Label

18010529_10209658446361428_6835566452805154870_n
Christopher Andersen, sjølve sjefen i White Label.

Jeg er glad for å kunne annonsere rekrutteringsselskapet White Label som ny partner i nettverket mitt. Målet for meg er ikke å vokse meg stor, men å kunne spille på samarbeidspartnerne for å fylle ut det jeg driver med, nemlig kommunikasjon.

Christopher Andersen er styreleder, CEO, vaktmester og Chief Operating Officer i White Label. Han og jeg kommer til å samarbeide om  alt fra utforming av jobbannonser til strategisk omdømmebygging hos kundene hans.

Så hvis du trenger å ansette noen eller trenger å ta grep om rekrutteringen i selskapet ditt, ta kontakt med ca@wlr.no.

Her er hva han selv skriver om White Label:

White Label utfører oppdrag eller bistår dere i alle eller noen av fasene i en rekrutteringsprosess. Virksomhetens ledige stillinger profilerer vi under din merkevare og gjennomfører rekrutteringsprosessen, i tråd med din virksomhets behov.

Det var bare det…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.