Gode tilbakemeldinger

Det beste beviset på at man er i Volda - potetball på menyen.
Det beste beviset på at man er i Volda – potetball på menyen.

Etter intervjukurs for masterstudentene ved Høgskulen i Volda kom det følgende tilbakemelding:

Særleg trekte dei fram digital sporhund og opplegget i går med Steffen, og dei ba til og med å  helse han  og takke for ei god økt med særdeles gode eksempel.

Det er spesielt hyggelig med sånt, siden jeg gjør alt jeg kan for å holde eksemplene mine aktuelle. Men legg merke til at mine gode venn og tidligere kollega Ståle Kofoed fikk skryt for sitt digital sporhund-opplegg. Det var tilfeldig at vi var der samtidig, men det ble som vanlig et trivelig møte.

Digital sporhund og farende fant Ståle Kofoed (t.v.) og jeg på vei inn i Widerøes varetekt.
Digital sporhund og farende fant Ståle Kofoed (t.v.) og jeg på vei inn i Widerøes varetekt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.